SPEJS - en röjig rymdopera

(For information in English, go here)

SPEJS är en serie jag jobbat med sen 2015 - jag hade ett gäng karaktärer jag ville sätta i en kontext, och då jag gjort mycket fantasy (och urban fantasy) innan ville jag prova på sci-fi-genren. Jag ville även göra en serie med fler icke-män i huvudrollen. Efter några iterationer på karaktärer och idéer blev resultatet SPEJS! 7 år senare har jag fortfarande väldigt kul med serien då den innehåller det mesta jag tycker är kul - queer representation, kroppspositivitet, pistoler som säger pew pew, tramsig humor och romantik!

Serien trycktes initialt upp på tafflig engelska, men nu finns serien äntligen på svenska! jag har samlat de fyra första fansinen i en behändig volym med en lite bättre läsordning, och bok 5 finns som ett fristående fansin!

Hitta mig på ett serieevent eller maila mig om du är intresserad av att köpa!

Samlingsvolym 1 samlar fansin 1-4 - nästan 200 sidor röjig rymdopera på svenska! Följ med när Swagata rekryterar sina kollegor till SPEJS, hur enstöringen Ragna hanterar den översociala piloten Gav och hur ett mysterie börjar ta form..!

Bok 5 är nästan 100 sidor lång och är lite av ett strandavsnitt innan helvetet brakar lös (hehe!) - följ med Swagata, Morwen, Ragna och Gav till en spaanläggning där de hoppas på en välförtjänt semester - action och romantik utlovas! Space Debris

Jag håller för närvarande på att publicera en webbserie som utspelar sig på samma planet som SPEJS, men ett tiotal år tidigare - Space Debris. Den handlar om mekanikern Karsen som bor ensam i öknen då han inte känner att han inte riktigt passar in bland folket på Aeros. En natt ramlar något ner från himlen. Det skulle kunna vara vanligt himla rymdskrot, men tänk om det är något annat..? Serien är en romantisk rymdopera och två nya sidor publiceras varje tisdag. Läs den antingen på min hemsida eller på Tapas!